szombat, március 15, 2008

Új tér

A blokk őrületnek ezentúl új tere lesz, nem szeretném, hogy a képek szétrobbantsák ezt a blogocskát. Sok képet szeretnék még feltenni, ezért létrehoztam egy másik blogot, kifejezetten a blokkoknak.
P. tegnap küldött át egy linket a romániai blokkokról, nagyon tanulságos (amellett, hogy gyönyörű kolozsvári képek vannak benne), szívesen olvasnék bővebben is a témáról. Jó lenne tudni, ki és milyen elvek mentén határozta meg, hogy hol lakjanak az emberek évtizedeken keresztül, és mi az, ami átszivárgott a mostani lakásépítési bummba. Építész akarok lenni.

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Micsoda naccerű ötlet! Vannak nekem is blokk-képeim, Lodz-ból. Az északi félteke legrandább városa, közvetlenül Glasgow mellett. Küldjem, felteszed?

Névtelen írta...

ha már építészetről és tömbházakról vala szó: http://muma.freeblog.hu/archives/2008/03/13/Michael_Wolf_Architecture_of_Density/#comments
amúgy építésznek lenni nem is olyan könnyű..:)

Névtelen írta...

@lokupecz: naná, küldjed és már teszem is fel!

@krisztin: köszi a linket, már láttam egyet-egyet ezekből a képekből és akkor is nagyon megdöbbentette, most megint letaglózott...de azért ven bennük valami, ami vonzó...

Névtelen írta...

...please where can I buy a unicorn?

Névtelen írta...

A mio parere, si sbaglia. Io propongo di discuterne. [url=http://lacasadicavour.com/tag/cialis/ ]cialis prezzo [/url]A mio parere, si sbaglia. Io propongo di discuterne. Scrivere a me in PM, parlare. cialis acquisto Mi dispiace, niente non posso aiutarvi. Ma sono certo che troverete la giusta soluzione.